Színes kavalkád – a szórakozások hétvégéje

2012. október 4. csütörtök 11:45

Bár már beköszöntött az ősz, de szerencsére azért még az idő és a fesztiválok is tartogatnak számunkra meglepetéseket! A kellemes, langyos őszi hétvégén a szórakozási lehetőségek nem pihennek, hanem tárt kapukkal várják az érdeklődőket! Kapd fel a picinyedet, és kapcsolódj ki a színes programok kavalkádjában!

Villányi hétvége vidám gyermekprogramokkal (2012. október 5–7., Villány)

Villány nem a világvége, és ha igazán sokrétű programra vágysz, akkor gyere, és szórakozz velünk! A felnőtteket remek borokkal, a kisebbeket kézműves foglalkozásokkal, táncházzal, gyermekszigettel várják a rendezők, így a jókedv és a szórakoztató kikapcsolódás garantált! A programot koncertek teszik felejthetetlenné, ahol olyan fellépők nyújtanak zenés előadást, mint Vastag Csaba, vagy a világhírű Benkó Dixieland Band. A jelszó a hétvégére: feltöltődés felsőfokon Villányban!

Mohácsi csata helyett Gyermekszombat vár! (2012. október 6., Mohács)

Ha a hétvégén Mohácsra látogatsz, akkor felidézheted a hely szellemét, amely minden érdeklődőnek tartogat valami meglepetést! A gyerkőcöddel kipróbálhatjátok a kézügyességeteket, hiszen készíthettek saját tervezésű páncélt és sisakot, emellett megismerkedhettek a középkori fegyverekkel, vagy saját készítési parafadugó-figurákat is életre kelthettek. Minden csak rajtatok múlik, ne maradjatok otthon!

Legyen örömteli a nap Mazsolával és Tádéval! (2012. október 6., Budapest)

Az Ametiszt Bábszínház ezúttal ezzel a kedves mesével szórakoztatja a picurokat október első hétvégéjén – ha nosztalgiázni szeretnél, és a csöppséged szórakozása is fontos, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt az előadást! A bábok a régmúlt szép emlékeit idézik fel, a tündéri mese története pedig felejthetetlen kikapcsolódást nyújt!
Tudj meg többet a Mazsola és Tádé bábjátékról.

Szereted a cicákat? Akkor gyere, „Macskaünnep”-elj velünk! (2012. október 6–7., Budapest)

Lehet nem szeretni ezeket a bújós, puha tappancsos szőrgolyókat? Ha úgy vagy vele, hogy az élet cicák nélkül mit sem ér, akkor feltétlenül gyere el a Lurdy Házba 2012. október 6-án vagy 7-én, ahol immáron ötödszörre kerül megrendezésre a Whiskas® Nemzetközi Macskakiállítás! Gyerkőcöddel együtt számos macskafajtát ismerhettek meg, ezenkívül színes cicaprogramokkal, arcfestéssel, cicajáték barkácsolással várunk mindenkit! Ne maradj otthon, ha van cicád, mert állatorvosi tanácsokat és a cicusok tartásával kapcsolatos javaslatokat is kaphatsz! Remek családi szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Tudj meg többet a Macskaünnepről. 

Vajon mi lehet a Hang-villa titka? (2012. október 5., Székesfehérvár)

A rejtély megoldásra vár! Hozd el pindurkádat a Vörösmarty Színház bemutatójára, és az előadás keretében fejtsétek meg, hogy hová tűnt a szomszéd bácsi énekhangja, illetve hogy miért van csönd a nagy ház környékén! Ez a mesejáték nemcsak a piciknek nyújt tartalmas szórakozást, de a nagyobbak is beleélhetik magukat a történet eseményeibe! Kerülj közelebb a mesevilághoz a mesejáték segítségével!
Tudj meg többet a Hang-villa titkáról. 

Őszi színek, illatos túra, kedvezménnyel

Ha még nem tudod, mit csináljatok az októberi hosszú hétvégén, van egy szuper ötletem számodra. Kiránduljatok csemetéiddel a Dél-Dunántúlon, ahol most egy kuponnal kedvezményesen pihenhettek.
Érdekel egy felejthetetlen 4 nap, 3 éjszakás üdítő kirándulás?
Tudj meg többet az illatos túráról és a kedvezményes részvételről. 

Reméljük, hogy tudtunk olyan programot kínálni, amely felkeltette a picurod érdeklődését annyira, hogy meglátogassátok azokat, és jól érezzétek magatokat a hétvégén! Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az aktuális programkínálatról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Facebookon!

*****************

Gondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy

  • hiába próbálod jóra nevelni a gyermekedet, a közösségben negatív dolgokat hall, lát a többiektől, amit átvesz, és Te semmit sem tudsz tenni ellene?

  • nem kitartó és ezért semmit nem tud végigcsinálni?

  • nem igazán képes önfegyelemre és önmegtartóztatásra?

  • agresszív viselkedésmintákat követ,

  • nincs igazán tekintélyed tini gyermeked előtt és sokszor nem érdekli, ha mondasz vagy kérsz tőle valamit?

Töltsd ki a Gyereknevelési IQ tesztet! Csak 10 kérdés. Tudd meg milyen szülő vagy!
Most kattints!

http://www.eletrevalogyerek.hu/pages/page.php?pa=9e1d9923-8e27-ebe2-0c71-505ac22a11e6

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!