Sokszínű hétvégi gyerekprogramokat hoz a tavasz!

2013. április 11. csütörtök 12:46

Végre 15 fok fölé emelkedik a hőmérő higanyszála, és a hétvégi gyerekprogramokat a szabadba is lehet szervezni! Ilyenkor nem kell féltened a kicsiket a megfázástól, nyugodtan kiszaladgálhatják magukat, hogy ebédkor jobb étvággyal ülhessenek az asztalhoz, és este szívesebben aludjanak el.

A főváros különös hangulattal bír tavasszal, hiszen a terek és parkok virágba borulnak, a zöldellő fák, füvek, bokrok pedig közelebb hozzák szívünkhöz Budapestet. Ha csak teheted, mutasd meg a gyerkőcöknek a tavaszi ruhát viselő várost, ehhez hétvégi gyerekprogramokat ajánlunk, hogy igazán élménydús legyen a pihenés:

  1. Családi nap Pokorny Liával
  2. Közlekedésbiztonsági Nap a Vasúttörténeti Parkban
  3. A hétfejű sárkány – Csillaghegyi Közösségi Ház
  4. Állati zenés ABC – Bíró Eszter gyerekkoncertje
A programok részleteiről:

Családi nap Pokorny Liával a Market Centralon (2013. április 13.)

A Market Central nem aprózta el az apróságok és szüleik szórakoztatását, Glamour-napján a 2012-es év legjobb színésznője, Pokorny Lia a hétvégi gyerekprogramok háziasszonya.

Amíg a gyerekek a légvárban ugrálnak, a játszósarokban barátkoznak vagy kézműves foglalkozásokon vesznek részt, te beválthatod Glamour kuponjaidat, beseperve ezzel a 20-50%-os kedvezményeket. Az apukák ezalatt sportszereket próbálhatnak ki, és felmérhetik egészségügyi állapotukat is. Vidám napot kívánunk!

Közlekedésbiztonsági Nap a Vasúttörténeti Parkban (2013. április 13.)

A hétvégi gyerekprogramok egyik legelevenebbike a Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre. A kicsik játszva tanulhatják meg a KRESZ szabályait, épp csak annyit, amennyit életkorukhoz képest tudniuk érdemes. A gyakorlatban rögtön alkalmazhatják is az új ismereteket, mini autók volánja mögé ülhetnek, biciklivel pedig biztonságos ügyességi pályán gyakorolhatnak. Szuper alkalom ez a gyerkőcöknek a tavaszi biciklizés előtt rutint szerezni, és idejében elkezdeni a szabályos és biztonságos közlekedést. Jó tekerést!

A hétfejű sárkány (Csillaghegyi Közösségi Ház, 2013. április 13.)

Figura Ede, a nagy mesemondó mi mást is csinálna, mint amihez a legjobban ért, mesél, zenél, és elkápráztatja a gyerekeket. Műsora interaktív, a legkisebbek is a történet részeseivé válnak, és segítenek a főhősnek a papírsárkány visszaszerzésében. A vers és a zene a mese fantáziavilágával kerül közel a gyerekekhez. Érdemes elmenni!

Állati zenés ABC – Bíró Eszter gyerekkoncertje (Klebelsberg Kultúrkúria, 2013. április 14.)

A külföldön is elismert énekesnő maga is édesanya, most a gyerekek számára készített lemezt és képeskönyvet. A hétvégi gyerekprogramok során ezt a humorban, játékosságban gazdag produkciót láthatjátok. A gyerekkoncert érdekessége, hogy különleges hangszereket is megcsodálhatunk, például Afrikából, vagy Latin-Amerikából származó darabokat is. További részleteket a címre kattintva találsz. Szerintünk izgalmasnak ígérkezik!

Oszd meg bátran a hétvégi gyerekprogramokat barátaiddal is! Megtaláltál már minket a Facebookon?

Gyerekkacajjal teli hétvégét kívánunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!