Hétvégi gyerekprogramok a majális jegyében

2013. május 3. péntek 00:14

Május első hétvégéje minden évben különleges alkalom, tele virágokkal és fergeteges hétvégi gyerekprogramokkal. Anyák napján a gyerekek kedveskednek nekünk, a majális időszakában pedig mi vihetjük ki őket a szabadba, a játékok és édességek kánaánjánba.

Bár még messze a Gyermeknap, szeretnénk jó előre fergetegessé tenni számotokra ezt a szuper ünnepet. Éppen ezért mostantól – egészen Gyermeknapig – minden vasárnap egy-egy értékes és hasznos ajándékkal kedveskedünk számotokra. Érdemes figyelned postaládádat most vasárnap is…

Az egy négyzetméterre jutó mosolygó gyerekek számának növelése érdekében pedig válogass a hétvégi gyerekprogramok közül:

  1. Maszat családi nap a Fáy tanyán
  2. Színházak éjszakája
  3. Vurstli Fesztivál Budapesten
  4. Anyák napja a Millenárison


Maszat családi nap a Fáy tanyánál (2013. május 4.)

Reggel 8-tól várják a természetbe vágyókat a Fáy tanya feletti tisztáson, hogy közös sportversenyeken vehessenek részt, vagy épp túrázni induljanak. Ha a zöldben akarod tölteni a szombatot, itt a remek alkalom! Friss levegővel szívhatod tele a tüdőd, a játékos vetélkedőkön pedig drukkolhatsz a gyerekeknek, akik imádni fogják a szaladgálást. Jó szórakozást!

Színházak éjszakája Budapesten (2013. május 4.)

A színházak éjszakája valójában nappal kezdődik, így a családok számára a legjobb hétvégi gyerekprogramok közé tartozhat. A színház varázslatos világába kukkanthattok be, jóval közelebbről, mint eddig bármikor. A gyerekek bábozhatnak, kipróbálhatják a bábkészítő mesterséget, felpróbálhatnak vicces jelmezeket. Az alkotók pedig elmesélik legérdekesebb történeteiket, megmutatják kulisszatitkaikat. Színház az egész szombat!

Vurstli Fesztivál a Vidámparkban (Budapest, 2013. május 1–5.)

Hol lehetne édesebb a majális, mint a Vidámparkban? A fantasztikus játékok és a felhőtlen szórakozás felelőse most kinyitja kapuját, hogy a gyereksereg beszaladhasson rajta. A hétvégi gyerekprogramok között koncertek, kézműves foglalkozások, táncház és előadások is szerepelnek. A kézműves vásárról pedig gyönyörű apróságokat vihetünk haza. Sok vidámságot!

Babanet Anyák Napja a Ringatóval (Budapest, Millenáris, 2013. május 5.)

Ingyenes hétvégi gyerekprogramok sorával készül a Babanet anyák napjára. Egyedülálló élmény lesz hallani az ezer édesanyából álló kórus előadását, majd lesz itt tánc és színház is. Az egész parkot gyerekprogramok fogják megtölteni, a babás foglalkozásoktól a nagyobbaknak szóló kézműveskedésig. Nagyon boldog anyák napját és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Örülünk, ha a gyerekprogramokat megosztod a Facebookon!

Gyerekkacajjal teli hétvégét kívánunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!