Szörnyen jó hétvégi gyerekprogramok

2013. június 26. szerda 05:24

Aktív nyári elfoglaltságot keresel a család legifjabb tagjainak? Ha nem akarod, hogy egész nap a szobában, a számítógép vagy a tévé előtt csücsüljenek, neked kell őket kimozdítani onnan.

Mivel lehet a kis képernyőfüggőket a jó levegőre csábítani, ha a csokit nem vesszük számításba?

A kézműves, zenés hétvégi gyerekprogramok mindig kedvesek a gyerkőcöknek, különösen kedvelik a mókás arcfestést. Nagy esélyeid vannak a mosoly megjelenésére, ha állatokat tartalmazó programra viszed a csemetéket, de a fiúknál a lovagok, járművek, nagy építmények is nyerők lesznek.

Nézzük is a heti gyerekmenüt:

  1. Budapesti Szent László napok
  2. Íjásztalálkozó Ópusztaszeren
  3. A Kőbányai Lovasklub nyári táborai
  4.  Szörny egyetem

Budapesti Szent László napok (2013. június 27–30.)

Könnyű nyári blues csendül fel több helyszínen is a Szent László napokon. A lurkóknak a 100 fok Celsius, a kicsit idősebbeknek a blueslegenda, Deák Bill Gyula, valamint a Takáts Tamás Big Blues Band zenél. Érdemes megnézni a részleteket, és táncolós cipőt vinni!

Nyílzápor és Íjásztalálkozó Ópusztaszeren (2013. június 29.)

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban az íjászoké lesz a hatalom egész szombaton! Káprázatos nyílzáport fognak bemutatni a közönségnek, lehet majd íjazni tanulni, lesz solymászat és különböző középkori mulatságok. Ebédre nomád ételeknek örülhetnek a húsimádó családfők, a harci bemutatók pedig mindenkit levesznek majd a lábukról. Rekord nagyságú nyílzápor indul!

A Kőbányai Lovasklub nyári táborai (2013. július 8–12. és augusztus 5–9.)

Szünet nélküli lovazás, lovaglás, lovakról tanulás. Gyermeked kiváló oktatók irányításával tölthet el néhány napot a szépséges lovak társaságában. Nem csak hasznos és aktív kikapcsolódás várja, hanem mozgáskészsége, egyensúlyérzéke is fejlődni fog, és új barátokra lelhet a többi kis lóimádó között. Ez után a tábor után lesz mit mesélni a nagymamának!

Szörny egyetem (június 27-től a mozikban)

Ti is imádtátok a Szörny Rt-t? A várva várt folytatás végre elkészült, és a héten már Magyarországon is vetítik. A hétvégi gyerekprogramok beltéri lehetősége a mozi, és jelenleg ennél jobb gyerekfilmet kívánni se lehetne. A melegszívű, csúnyácska szörnyek megint megnevettetik az egész családot, szuper!

 

Barátunk vagy már a Facebookon? Gyere, és nézz még több eleven infót!

Gyerekkacajjal teli hétvégét kívánunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!