Szülőkímélő hétvégi gyerekprogramok

2013. június 14. péntek 07:45

A hétvégére a Duna lassan visszatér a medrébe, így a hétvégi gyerekprogramok sem maradhatnak el. Lazíts egy kicsit te is a fárasztó hét után! Ennek érdekében olyan szülőbarát rendezvényeket válogattunk, ahol a gyerekek épp elég elfoglaltak lesznek, hogy az anyukák és apukák is kifújhassák magukat.

A kicsiket leköti a kézműveskedés, a játékok, eközben a szülőknek is kijár egy adag fagyi a szép napsütésben. Estére pedig szintén betervezheted a hátradőlést, hiszen a gyerekek biztosan kifáradnak az egész napos játéktól. Válassz eleven programokat!

Íme, a heti programfüzet:

  1. Magyar Nemzeti Parkok Hete országszerte
  2. Csepp-csoda Családi Szombat a Fővárosi Művelődési Házban
  3. Kispesti Városünnep
  4. Hajókavalkád az Allee-ban

Magyar Nemzeti Parkok Hete (2013. június 7–16.)

Természetszeretők figyelmébe ajánljuk a hétvégi gyerekprogramok közül a Nemzeti Parkok Hetét. Több helyszínen, például Aggteleken, Hortobágyon, Csopakon, Bakonybélen folynak a programok. Túrázz gyalog, kenuval vagy két keréken!

Csepp-csoda Családi szombat a Fővárosi Művelődési Házban (2013. június 15.)

Reggel vásár, aztán kézműves foglalkozás, majd közös mesejáték lesz a terítéken a Fővárosi Művelődési Házban. Mindez párszáz forintért. Kellemes és aktív kikapcsolódást!

Kispesti Városünnep (2013. június 16.)

A hétvégi gyerekprogramok zenés jelöltje a Városünnep, a kispesti Templom téren vasárnap fergeteges koncertes buli készül. A fellépők között szerepel a Kaláka zenekar, Vastag Csaba és a Bikini is. A délelőtti gyerekparadicsom a Hintayo 80 fős faépítményével lesz teljes, melyen egyszerre lehet majd hintázni. Jó mulatást!

Hajókavalkád az Allee-ban (2013. június 1–30.)

Az Allee bevásárlóközpont interaktív hajókiállítása minden kis matróznak nagy élmény lesz. Gyönyörű hajókat láthatnak, játékokon vehetnek részt, megtanulhatnak kötelet csomózni, a család pedig egy hajóutat is nyerhet. Eközben a hajószerető felnőttek szakmai szemmel vizsgálhatják meg Majthényi Zsombor legújabb finn-dingi versenyhajóját. Tehát „Mindenki a fedélzetre”!

Köszönjük, ha lájkolod a programajánlót!

Gyerekkacajjal teli hétvégét kívánunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!