Gyerekprogramok: őrültek háza után a nyugalom szigete – Blogbejegyzés

Akár kis-, akár nagycsaláddal töltöd az ünnepet, minden évben eljön az a pillanat, amikor úgy érzed, hogy az otthonodat semmi sem különbözteti meg az őrültek házától. A rengeteg teendő, a hatalmas fa, a tökéletes ajándékok, az ünnepi vacsora, ahol mindenki egyszerre beszél… Rendkívüli hírek következnek: az idén sem lesz másként!

Ha többet akarsz kihozni ebből a rohanós évvégéből, magadnak és a szeretteidnek egyaránt, bízd magad az ünnepi gyerekprogramokra! Üljetek be egy különleges előadásra, balettre vagy koncertre, ahol végre tényleg a meghittség, a nyugalom és némi varázslat van a középpontban.

Heti ajánlatunk:

  1. Diótörő
  2. Karácsonyt váró tündérek és más varázslatos lények nyomában
  3. Farkasházi Réka és a Tintanyúl akusztikus koncert
  4. Jégvarázs

 
diotoro12Diótörő

Karácsonyi meseelőadás az egész családnak: Csajkovszkij klasszikus balettje ezúttal akrobatikus balett-show köntösében lép színre. A Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton produkciója lélegzetelállító, varázslatos élményt ígér. Nem véletlen, hogy az előadás jelszava: mindent a fülnek és mindent a szemnek!

 

 
karit-varo1Karácsonyt váró tündérek és más varázslatos lények nyomában

A világhírű festmények ihlette kézműves foglalkozáson egy fényben úszó lakhelyet készítünk majd közösen, hogy világítson a tündéreknek és más varázslatos lényeknek.
A belépés 7 éves kor alatt ingyenes.

 
reka-es-a-tintanyulakFarkasházi Réka és a Tintanyúl akusztikus koncert

Már mindenki izgatottan várja a karácsonyt, nincs ez másként a Tintanyúl háza táján sem. Új saját dalokkal, régi kedvencekkel, klasszikus karácsonyi dalokkal segítenek megteremteni már most az igazi karácsonyi hangulatot.

 

 
1015jegvarazsJégvarázs

Az Ékszer Balett előadása az élet nagy kérdéseire keresi a választ: árthatunk-e annak, akit szeretünk? Mi a különbség a jó és a rossz között? Vajon a hóemberekkel mi történik nyáron? A válaszok ott rejtőznek Arandelle városában, ahol a Trollok varázslatosan szépek, Jégboszorkányok törnek a trónra, és ahol váratlanul felbukkan egy különleges képesség, amelyik egyszerre tud csodálatot és félelmet ébreszteni. Gyere el, és keresd meg velünk a válaszokat!

 
Gyerekkacajjal teli hétvégét kívánunk!
Ha tetszettek a gyermekprogramok, akkor javasold az ismerőseidnek, hogy kérjék ők is a hírlevelünket!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>