Mesefesztivál (Budapest, Fonó Zeneház – április 18.)

mesefesztivál1Mesefesztivál
(Budapest, Fonó Zeneház – április 18., szombat, 15:30)
A mese gyógyír a léleknek és közös emlékezet. A Mesefesztiválhoz lehet csatlakozni egy-egy mesére, vagy akár egész napra is. Écsi Gyöngyi egy palóc népmesét hoz, a MárkusZínház csodás bábokkal idézi meg Mátyás király történeteit, Somi Panni társulatának előadásában bepillanthattok az ősi indiai mesevilágba, Berecz András nem másról mesél, mint magáról a mesemondásról, Ágoston Béla pedig a duda hagyományait idézi meg.

2015. április 18.
Web: www.fono.hu/hu/2015.04.18.-15:30-mesefesztival

A mese gyógyír a léleknek és közös emlékezet. A Mesefesztiválhoz lehet csatlakozni egy-egy mesére, vagy akár egész napra is. Écsi Gyöngyi egy palóc népmesét hoz, amelyből megtudhatjuk, hogy mennyi bölcs döntést kell hozni az emberfiának ahhoz, hogy belekóstolhasson az élet vizébe. A MárkusZínház csodás bábokkal idézi meg Mátyás király történeteit. India a mesék hazája: Somi Panni társulatának előadásában bepillantunk az ősi indiai mesevilágba. Berecz András, a nemzet nagy mesélője nem másról mesél nekünk, mint magáról a mesemondásról; sok szívvel, végtelen derűvel és humorral, tengernyi bölcsességgel. Ágoston Béla a duda hagyományait idézi meg zenésztársaival; megszólalnak régi magyar népdalok és egy dudaverseny is.

mesefesztival-original-64045Jegyárak:
Écsi Gyöngyi: 1000 Ft
MárkusZínház: 1000 Ft
MárkusZínház + esti előadások: 1500 Ft
Esti előadások (19:00 órától): 1000 Ft
A támogatói jegy ára: 4000 Ft
Minden támogatónak 10%-os kedvezménykupont adnak a Fonó webboltjába.

Helyszín: Fonó Zeneház

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>