Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár (Százhalombatta, Ráckeve, Tököl – augusztus 12-22.)

summer1Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár
(Százhalombatta, Ráckeve, Tököl – augusztus 12-22.)

Százhalombatta, Ráckeve és Tököl augusztus közepén széles programkínálattal várja a kikapcsolódni vágyó családokat! A fesztivál 12 napja a hagyományőrző kultúra jegyében zajlik: a programok az élő népművészet elemeit vonultatják fel. A gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni: vásári látványosságok, kirakodóvásár, zene, bábelőadás és nemzetközi játszóház szórakoztatja majd őket.


2014. augusztus 12. – 2014. augusztus 22.
Web: summerfestbatta.hu

summer2

summer5Ebben az évben újra összefog Ráckeve, Százhalombatta és Tököl, hogy a Budapest és Közép Duna-vidéki régióban megvalósítsa Magyarország legnagyobb nemzetközi folklórfesztiválját, Pest Megye legjelentősebb eseményét.

A Summerfest vendégei között köszönthettük már közel 100 ország néptáncosait és zenészeit a világ minden tájáról. Az idei esztendőben is sok meglepetést tartogatnak a fesztivál megszokott elemei mellett. Közel 15 ország táncosai és zenészei érkeznek ide augusztus 9-től – 20-ig.

 

 

summerrackeve

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>