Amitől híre megy, hogy Te vagy a legjobb anyuka a környéken ... avagy az erős családi kötelék titka

Hogyan építs élettől lüktető, tökéletes kapcsolatot gyerekeddel?

Vajon mi a titkuk azoknak a szupermamáknak, akik megragadják a gyerekkor legszebb pillanatait, és csemetéjük első tíz évében olyan mély anya-gyerek kapcsolatot képesek kiépíteni, amire egy életen át büszkék lehetnek?

Tudom, hogy Te is állandó időhiányban szenvedsz, és gyakran van lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy nem tudsz annyi időt a csibéddel tölteni, amennyit szeretnél. Időt sajnos nem tudok neked adni, de van valamim, aminek nagy hasznát veheted...

Segítek neked abban, hogy minőségi időt tölts a csemetéddel!

Ne maradj le gyermeked gyerekkoráról! Iratkozz fel a hírlevélre, amelyből csütörtökön megismerheted a legfrissebb gyerekprogramokat, és fortélyokat leshetsz el a gyereknevelés mestereitől.

A gyerekkacaj jobban összekovácsolja a családokat, mint bármi más – és sokkal többet kínál, mint csupán vidám gyerekkort


azoknak ajánlom, akik igényes, családközpontú információkra vágynak...

 

Véletlen akadtam az Eleven portálra jó 5évvel ezelőtt, hétvégi program keresgélés közben. Nagy örömmel láttam, hogy egy odaadó csapat segítőkész kezdeményezésére leltem, s lelkesen követem munkájukat azóta is hírlevelükön keresztül.

Szeretem ezt a hetente, óramű pontossággal érkező aktuális programajánlót, mely óriási előnye más gyerekprogramos értesítőkkel szemben, hogy okosan, számomra fontos értékrend szerint válogatva, rövid, lényegretörő leírással segít értelmes, jó programot találni a családnak.

Szeretem, hogy a gyerekekkel, családdal kapcsolatos érdekes, új hírekre, eseményekre felhívják a figyelmem, alkalmanként jó öletekkel, tippekkel, hasznos infókkal jelentkeznek.

Hogy kinek ajánlom hírlevelüket?

Elsősorban azoknak a kisgyerekes szülőknek, akik igényes, családközpontú információkra vágynak elkötelezett, a gyerekeket, szokásaikat és igényeiket testközelből jól ismerő szerkesztőktől. Zsuzsa és csapata remek ebben a műfajban, nagyon jószívvel ajánlom!

Nagy Gyöngyi


Köszönöm, hogy nem kell órákat kutatnom izgalmas, érdekes programok kitalálásához...

 

A Mannaszappan vezető tanácsadójaként szeretek 100%-ot nyújtani – és kapni is. Ezért vagyok hálás az elevengyerekek.hu-nak, és Neked, Zsuzsa, hogy segítesz nekem, nekünk megoldani azt a nem kis kérdést, hogy 2 kiskorú örökmozgó gyermekem hétvégéit igazán tartalmas, színes programokkal töltsük fel, legyen szó akár egy aktuális múzeumlátogatásról, egy kihagyhatatlan, régóta várt koncertről, vagy egy szuper, eddig ismeretlen kirándulóhelyről.

Köszönöm, hogy nem kell órákat kutatnom izgalmas, érdekes programok kitalálásához, mert itt mindent megtalálok. Jó közösség, színvonalas játékok, sok kacagnivaló, hasznos tartalom – minden egy helyen.

Ui.: Ezúton köszönöm a Gyerekszáj kötetet is: jelentem, könnyesre nevettük magunkat, és már nagyon várjuk a második részt!

Varga-Darabos Andrea, szappantündér
www.mannaszappan.hu


Most egy csomó időm van másra...

 

Ajánlom minden szülőnek az Elevengyerekek portált, mert minden héten új gyerekprogramokkal ajándékoz meg. Hírleveleik nagyon jó hangulatúak és hasznosak. Folyton új információkra tehetsz szert, kirándulóhelyekkel és játékos programokkal kapcsolatosan.

Én már nagyon untam az állandó programkeresést. A kérdés mindig megmaradt: Hova menjünk a hétvégén? Most egy csomó időm van másra, mert készen kapom az ajánlatokat.

Jó egy olyan közösséghez tartozni, ahol az édesanyáknak közös az értékrendjük, mindenkinek fontos a családja és a gyereke.

Soós Krisztina


szuperolvasmányos és überhumoros minden hírlevél...

 

Ha valaki tudja, milyen eleven gyereket nevelni, akkor az én vagyok! És ha valaki tudja, hogy milyen a legkülönbözőbb korú eleven gyerekeknek közös családi programot találni, akkor az Langmár Zsuzsi, meg az elevengyerekek.hu!

Igaz, nekünk mindig nagyobb kirándulás egy-egy program, mert kicsit messzebb lakunk, de eddig még mindig nagggggyon megérte! Mindig jól éreztük magunkat a javasolt, kínált programokon. És még csak elcsábulni sem volt nehéz: szuperolvasmányos és überhumoros minden hírlevél és blogpost!

Himer Csilla
www.eznemjatek.hu

A Facebook oldalunk rajongói is szeretik az elevengyerekek oldalt.
Miért?
Mindenfajta kötelezettség nélkül Te is megtudhatod INGYEN

Kovács Julianna
Mindig van valami jó a tarsolyotokban ezer köszönet és hála érte!!
Tunde Landi Verebelyi
Végre egy ilyen oldal, ahol mindig pontos tájékoztatást kapok
És sosem lankadnak, mindig kitalálnak valami jó, érdekes dolgot!
Szilvia Kakas
A legkedvesebb oldal számomra itt a facebookon. Mindig hasznos ötleteket kapok gyerekprogramokra, a gyerekszáj rovatban nagyokat kacagok. Minden nap praktikusan lehet használni!
Mariela Vallejos
Szuper programajánlók, jó történetek, tanácsok, kis kiszakadás a szürke hétköznapokból
Moletz Enikő
Szeretem az oldalt, mert mindig lehet hasznos információkat, jó kis programokat találni! A gyerekszáj
történeteket ne is említsük...

Az ingyenes hírlevélből kiderül még a gyerekkacajtól hangos otthonok titkán kívül:

  • Mihez kezdj ELŐSZÖR, hogy az anya-gyerek kapcsolatod azonnal ugrásszerű javulásnak indulhasson
  • Három katasztrofális hiba, ami visszafogja gyerekedet attól, hogy kibontakoztassa a képességeit
  • Hogyan válassz a gyereked egyéniségéhez illeszkedő gyerekprogramot?
  • Mi a gyereknevelés ELSŐ SZÁMÚ TITKA (valami egészen más, mint amire gondolsz)
  • A két legnagyobb hazugság a gyerekjátékokról, amit a multik és a reklámcégek el akarnak hitetni az édesanyákkal

21.200 kisgyerekes anyukának
szállítjuk a gyerekkacajt.
Ennyi szülő nem tévedhet!

Hírlevél feliratkozás

*
*
 
   
Tartalom átvétel