Fa karika kirakó

1,490 Ft
Cikkszám: Fa karika kirakó

A fa karika kirakó egy olyan észjáték, ami felvillanyozza a kölyköket, és pazar módon beindítja a fantáziájukat. A kirakható alakzatok száma végtelen, hiszen 30 db 4,5 cm átmérőjű lapos, vidám színű fa kör gondoskodik arról, hogy mindig legyen egy új variáció, amit meg lehet építeni. A körök peremén 8 db illesztési lehetőség van, így egy óra alatt több csúcs szuper alakzat is kirakható.

A játékot a legkisebbek, óvodások és kisiskolások egyaránt szívesen játsszák. Lehet társasjátékként is használni, de ha egyedül van a kicsid, akkor is jó mulatság

Ha sokat autóztok, akkor ezt a játékot imádni fogod, mert gyermeked a hátsó ülésen az ölébe veszi a 30 db alkotóelemet, és pillanatok alatt fantázia országba varázsolja magát, ahelyett, hogy téged nyaggatna az „éhes vagyok - szomjas vagyok – pisilnem kell – mikor érünk már oda?” magánszámával.

A hosszú élettartam titka

A hosszú élettartamot az elnyűhetetlen, természetes fa alapanyag és a kiváló minőségű papírdoboz biztosítja. A fa karika kirakó logikai játékot kicsi (16 cm x 10,5 cm x 4 cm), strapabíró dobozba csomagoljuk, így nem fognak elkallódni a kirakó elemei. Könnyedén elfér a táskádban, de az sem fog megártani a játéknak, ha a doboz az autóban hánykolódik, mert a kemény kartonpapír csomagolás ezt is kibírja.

100 % gyerekkacaj garancia


Ne feledd, ha a gyerekkacaj boltban vásárolsz, akkor nem kockáztatsz semmit, mert minden termékünkre 100 % gyerekkacaj garanciát vállalunk. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem vagy elégedett a játékkal, akkor a pénzedet visszaküldjük neked mindenfajta kérdezősködés nélkül, megköszönve, hogy kaptunk tőled egy esélyt.

A fa karika kirakó észjáték ára 1.490 Ft, ami remek befektetés a gyereked logikai érzékének fejlesztésébe.

Átvállalhatjuk tőled a szállítási költséget?

Válassz mellé más játékot is a mókás matek sorozatból, az észjátékokból vagy a gyereknevelési könyvekből, hiszen tízezer forintos vásárlás felett a szállítási költséget átvállaljuk tőled.

Ez a játék félelmetesen fejleszti a kreativitást, a Te csemetéd is imádni fogja. Rendeld meg bátran az ötletes fa karika kirakó észjátékot, a garanciánknak köszönhetően semmit nem kockáztatsz!

 

Ár: 1,490 Ft
Gyerekkacaj oldalra: 
8