A különböző vállalatok tudják, hogy jó pontot jelent, ha olyan mozgalmakban vesznek részt, vagy olyan projekteket támogatnak, amelyek valamilyen közösségi célt szolgálnak. Mindezzel a Bet365 is tisztában van, ezért láthatjuk a nevét gyakran akár környezetvédelmi, akár más, szociális projektek támogatójaként. Furcsának tűnhet olyan vállalatok nevét látni egyes közösségi események, projektek keretében, amelyek nem köthetően közvetlenül az adott mozgalom tematikájához, de valójában erről szól a jótékonykodás a legtöbb esetben.
A Bet365 sem azt gondolja, hogy csak online ügyekkel kellene foglalkozni, és valójában sok más vállalat vehetne példát róla, hiszen azt is megtehetné, hogy egyáltalán nem vesz részt ilyesmiben. A társadalmi felelősségvállalás azonban mindig jó pont.

Meg kell hagyni, hogy nem biztos, hogy minden esetben csak az a szándék a különböző megmozdulások támogatása esetében, hogy előremozdítsák az adott ügyet, mi tagadás, van ebben egy kis önreklám is. Ezzel kapcsolatban azt gondolhatnánk, hogy akkor nem is érdemel annyira dícséretet például a Bet365, de ha beleképzeljük magunkat a helyünkbe, valamennyivel érthetőbbé válik az elgondolás.


Fontos a nemescélok támogatása
Valójában szinte mindegy, hogy van-e a dologban reklámozási szándék vagy sem, a lényeg az, hogy egy vagy akár több nemes ügyet is támogatnak, ez pedig mindenképp egy jó dolog. Ezért bátorítanék mindenféle vállalatot arra, hogy a Bet365 oldal csapatához hasonlóan, támogassanak jó ügyeket, hiszen mindkét félnek a hasznára válhat.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez az adott szervezeteket sem zavarja, hiszen gyakran nem kapnak állami támogatásokat. Az én városomban is számos kezdeményezést támogatnak különböző vállalatok, és van jó néhány, amelyik nagyon hiányzott volna a város érintett közösségeiből, ha nem valósulhattak volna meg a projektek.