Vannak olyan helyzetek, amikor az ember úgy érzi, hogy kezd besokallni. Ez általában nem pozitív értelemben szokott megtörténni, de még akár a nagy örömök is eluralkodhatnak rajtunk. Amikor úgy érezzük, hogy kicsit túlteng bennünk valamilyen érzelem, nem árt, ha keresünk valamit, ami elterelheti a figyelmünket.

Maradva a nem túl pozitív érzelmi túltöltekezéseknél, a szakértők gyakran tanácsolják azt, hogy amikor a vita valakivel szemben kezd nagyon hevessé válni, és hamarosan olyan dolgokat fogunk mondani egymásnak, amit magunk is megbánunk, tereljük inkább el a figyelmünket.
Ehhez hatalmas önuralomra van szükség, hiszen nem szabad megengednünk, hogy az érzelmeink vezéreljenek. Számomra ez a tipp bevált, ugyanis akkor, amikor hasonló szituációba kerülök, inkább félrevonulok, és a Hatos Lottó számaimat kezdem el összeállítani vagy éppen eredményeket vagy izgalmas sztorikat olvasgatok ezzel kapcsolatban.


A Hatos Lottó hosszú évek óta tartozik a kedvenc hobbijaim közé, így nem is volt olyan nehéz felfedezni azt, hogy mi lesz képes a figyelmemet lekötni még egy ingerült helyzetben is. Meg kell mondanom, hogy most már hónapok teltek el, amióta ezt a technikát bevezettem, és eddig igen hasznosnak bizonyul.

Az említett technika és a Hatos Lottó segítségével több alkalommal is sikerült elkerülnöm az olyan pillanatokat, amelyek korábban valóban igen nagy kellemetlenségeket okoztak. Nincsenek már fölösleges sértegetések és kiabálás.
Nem volt egyszerű folyamat ebbe belerázódni, és nem is sikerült első alkalommal elterelnem a figyelmem a Hatos Lottó révén, de idővel egész jól belejöttem, és igen hálás lehetek ennek a technikának.
Lehetséges, hogy nem fog mindenkinek annyira beválni, mint ahogy ez az én esetemben történt, de egy próbát megér, főleg, hogy nincs veszítenivaló.