Elámultok azon, amit láttok: varázslat, fények és érzelmek. Érezni valami nagyon nagy erő simogató jelenlétét. Ilyet sehol máshol nem tapasztalhatsz meg, sem te, sem a gyermekeid. Csak a varázslatos gyerekprogramokon, a nagyon jó színházi előadásokon.

Ajánlatunk előadásai több szinten is izgalmasak, egyrészt maguk a történetek lebilincselőek, másrészt a színház végre lekerül a színpadról, lehet csatlakozni, hiszen a színház az élet egyik legcsodásabb találmánya. Amit ott látni, hallani lehet, az igazi művészet igazi érzelmekkel. Többre pedig nem is vágyunk: boldogok vagyunk.

  1. Óz, a csodák csodája
  2. Mary Poppins
  3. A diótörő és az egérkirály
  4. Énekelj!

Óz, a csodák csodája

Valahol a szivárvány felett… az álmok valóra válnak. Marton László rendezésében, Kentaur díszletei között kel életre a Vígszínház hat éven felülieknek szóló előadása, az Óz, a csodák csodája. Megszólalnak majd az 1939-ben forgatott film jól ismert betétdalai is. A szeretnivaló figurák a musicalváltozatban is izgalmas kalandozásra hívják az egész családot.

 

 

Mary Poppins

Volt egyszer egy szuperdadus, aki a legvásottabb gyerekek nyelvén is értett. Mágikus erejével megragadta a szíveket, és ahová belépett, ott hihetetlen kalandok sora vette kezdetét. Mi a mese, mi a valóság? Ha felbukkan Mary Poppins, a kettőt már nem lehet elválasztani egymástól. A világhírű musicalt 9–99 éves korig ajánljuk!

 

A diótörő és az egérkirály

Ismered a mesét, láttad már a balettet, de ezúttal aktív részese is lehetsz a Diótörő és az Egérkirály történetének! Ha van kedved, csatlakozz a Diótörő és az Egérfejek párbajához – te magad döntöd el, hogy melyik oldalon akarsz harcolni. Egy előadás a játszani vágyó gyerekek számára.

 

Énekelj!

Láttunk már jónéhány tehetségkutató showt, de olyat, amelyikben állatok énekelnek, aligha. Buster Moon, az elegáns koala ezzel a showműsorral szeretné megmenteni szeretett színházát. És nem ő az egyedüli, aki az élete nagy fordulatát látja az énekversenyben: az 5 legtehetségesebb résztvevő is nagy reményeket fűz hozzá.