Egy nagycsalád új otthonának megtervezésekor sok mindenre oda kell figyelni. Az egyik legfontosabb szempont talán a fürdőszobák száma és elhelyezése. Számolni kell ugyanis azzal, hogy reggel mindenki óvodába, iskolába, illetve munkába készül, aminek része a fogmosás, zuhany és mosdóhasználat is, ezért ezek a helyiségek erősen le vannak terhelve ebben az időszakban. Ráadásul a kamaszlányok még sminkelnek is, ami miatt a többiek eléggé háttérbe tudnak szorulni.

Sokszor az is jól jön, ha már a tervezésnél direkt kialakítunk egy külön nyíló vendég WC-t kis kézmosóval. Ennek előnye, hogy kis mérete miatt könnyű tisztán tartani, ezért bárki bátran használhatja bármikor, aki csak maximum pár órára ugrik be hozzánk. Ezenfelül a családtagoknak sem kell várniuk egymásra, ha valaki hosszú időre szeretné befoglalni a fürdőkádat. A hálószobák közelében szintén praktikus egy külön mosdó, mivel senki sem szeret éjszaka keresztülmászkálni az egész házon.

A fürdőszobák elhelyezésének megtervezése végül nem volt nekünk nehéz feladat, illetve a megfelelő WC tartályok és csészék kiválasztása sem. Ráadásul találtunk is egy olcsó kivitelezőt, aki áron alul beszerelt mindent… Na, ennek már gyanúsnak kellett volna lennie, mert nem sokkal később el is tűnt a süllyesztőben a kókler wc tartály szerelő cég.

Egyik reggel arra figyeltem fel, hogy a tartály nem telik meg teljesen vízzel, ezért nem lehetett lehúzni a WC-t. Teljesen kétségbe voltam esve, és nem tudtam, hol találjak profi wc tartály szerelőt. Az egyik kolléganőm épp építkezik, és a vizgazfutesszerelo24.hu-t ajánlotta, amikor felhívtam. Azt mondta, ők ezt a munkát is profi módon meg tudják csinálni, mivel mindenféle víz-gáz-fűtésszereléshez értenek. Ráadásul még hamar ki is jönnek, nem szeretik megváratni az ügyfeleiket.

Ennek a hírnek nagyon örültem, és már tárcsáztam is a vizgazfutesszerelo24.hu telefonszámát. Ők persze egyből megkérdezték, hogy mi a probléma, milyen márkájú a meghibásodott WC tartály, milyen a lehúzója, hova van felszerelve, beépített-e, stb. Még szerencse, hogy itthon volt a férjem is, mert én ezekhez a műszaki dolgokhoz annyira nem értek. Így viszont amennyire lehetett, sikerült pontosan tájékoztatnunk a szerelőket arról, amit mi laikusként látunk a problémából. Ők pedig hamarosan le is parkoltak autójukkal a kapunk előtt.

Nem kellett sok a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberének, aki villámgyorsan és pontosan felfedezte a hibát okozó WC tartály alkatrészt. Illetve egyéb apró hiányosságokra is fény derült, amelyek csoda, hogy eddig nem okoztak még meghibásodást, de ez már nagyon lógott a levegőben. Talán jó is, hogy így alakult, és ki kellett hívnunk a vizgazfutesszerelo24.hu-t, még mielőtt ennél is nagyobb probléma adódott volna. Annak a javítása ugyanis minden bizonnyal időben és pénzben is több lett volna.

De hát nem így történt, szerencsére, a vizgazfutesszerelo24.hu profi szakijai pedig minden problémát és hiányosságot orvosoltak. Így már nem kellett attól tartanunk, hogy valamikor biztosan elromlik majd a WC, és ahogy szokott lenni, pont a lehető legrosszabb időpontban. Persze a meghibásodások lehetőségét teljesen kiküszöbölni még a legprofibb mesteremberek sem tudják. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu bármilyen helyzetben a legjobb és legtartósabb megoldást fogja megtalálni. Éppen ezért rájuk bíztuk az új zuhanykabin beszerelését is, illetve a zuhanyzós fürdőszoba egyéb vízszerelési munkálatait. Most már biztosra szeretnénk ugyanis menni, hogy kezdettől fogva jól van megcsinálva a vizesblokk, sőt, tökéletesen!