Azt gondolhatnád, hogy a kocsmák és a koktélok nem járnak kéz a kézben, hiszen azokat általában elegánsabb helyeken szolgálják fel, és nem is igazán jelennek meg a kocsmák kínálatában.

A gyümölcsös játékok ingyen kocsmai koktélok azonban már nem járnak kéz a kézben, az egyszer biztos, hiszen a gyümölcsös játékok már jó ideje száműzve lettek a szórakozóhelyekről, és csak a kaszinókban vannak jelen, legyen szó szárazföldi vagy online kaszinókról. Egyébként ingyen egyiket sem nagyon találni a szórakozóhelyek kínálatában, legfeljebb olyankor érdemes figyelni az akciókat, amikor valamilyen nemzetközi nap vagy ünnep van – például Valentin nap vagy Nők napja – és ilyenkor is inkább csak a hölgyeknek kedveznek, vagy ha Valentin napról van szó, akkor a szerelmespároknak.

A koktélokra visszatérve, bizony ma már a kocsmákban is igen jó kínálatok vannak, hiszen egyre népszerűbbé váltak a romkocsmák, amelyek valahol a borozók, kávézók és a kocsmák közötti középúton járnak. Külsőre olyanok, mint egy ízlésesebb kocsma, kínálat tekintetében pedig sokszor komoly kávézókkal, bisztrókkal vetekednek. Gyümölcsös játékok ingyen kocsmai koktélokat azonban itt se nagyon keressünk, ugyanis, ahogyan már említettem, ilyesmire legfeljebb abban az esetben van példa, ha valamilyen speciális nap van, az ünnepek és nemzetközi napok mellett akár egy új hely megnyitásáról is szó lehet.

Nyisd meg a saját romkocsmád!

Ha nagyon elkeserít, hogy nem találsz a kínálat listájában olyat, hogy gyümölcsös játékok ingyen kocsmai koktélok, megnyithatod a saját szórakozóhelyedet is, ez lehet a nagy projekted például a legjobb barátoddal! Ha van erre lehetőséged, akkor miért ne vágnátok bele, miért ne valósíthatnád meg te is az álmaidat?