Egy újabb álompárnak vége. Ben Affleck hosszú évekig Jennifer Garner férje volt, akivel 2005-ben házasodtak össze. Néhány évvel később azonban a házasságuk már a múlté. Nemrég az a hír járta, hogy a színésznő nem igazán tud megbékélni volt férje új kapcsolatával. Aggódik, hogy az egész helyzet negatívan befolyásolhatja a gyermekeiket. Jennifer Garner nagyon szkeptikus a Bennifer 2.0-val kapcsolatban és attól tart, hogy a gyermekek lesznek kitéve az apjuk romantikus hajlamának. Egyes források szerint úgy tűnik, hogy Jennifer Garner mostanában meggondolta magát és egyetlen kívánsága van.

Azt szeretné, ha szerettei boldogok lennének. Marc Anthony, J. Lo volt férje állítólag hasonlóan vélekedik a témáról. Jen Garner és Marc Anthony még mindig támogatják volt párjukat és úgy tűnik, nincs közöttük rosszindulat. Mindannyian csak a legjobbat akarják egymásnak és a családjuknak. Jennifer Garner megbékülésének híre állítólag pozitívan hatott Jennifer Lopezre és Ben Afflecre, akik nagyon szerelmesek egymásba:

Hogyan küzdjünk a stressz ellen?

A stressz elkísér minket munkába menet, a szakmai és a magánéletben, gyakorlatilag életünk első napjaitól kezdve velünk van. Ezzel valószínűleg nincs is semmi baj, amíg ez az emberi tűrőképesség határain belül van, vagy ha jól kezeljük. A stresszben élés különösen a modern kor jellegzetes tünete, olvashatjuk a colore.hu honlapon. Sajnos ez arra késztet bennünket, hogy figyelmen kívül hagyjuk a problémát, alábecsüljük ahelyett, hogy felvennénk vele a harcot. A stressz csökkentésének módjait hozzá kell igazítania a stressz szintjéhez, amiben működni kell, hívja fel a figyelmünket a colore.hu írása.

Ha az a feladatunk, hogy egy nagy csapat munkáját koordináljuk és napi szinten bagatell feladatokért vagyunk felelősek, akkor a stressz leküzdésére nem lehet az a válaszunk, hogy néha elmegyünk a barátainkkal szórakozni. A stresszcsökkentés intenzitását az életmódunkhoz kell igazítani, így ha folyamatosan stresszes helyzeteknek vagyunk kitéve, akkor a hét folyamán szánjunk időt kizárólag a pihenésre, tanácsolja a colore.hu cikke.